ta-3-1-kalytera-google-pixel-smartphones

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση για τη Samsung ή από την Apple, τα τηλέφωνα Google Pixel (θήκες κινητών Google) είναι επιλογές που πρέπει να εξετάσετε. Τα νεότερα μοντέλα διαθέτουν κομψά σχέδια, εξαιρετικές δυνατότητες κάμερας και διάρκεια ζωής μπαταρίας όλη την ημέρα. Το καλύτερο από όλα είναι ότι κοστίζουν λιγότερο από τα τηλέφωνα ναυαρχίδων άλλων κατασκευαστών.

Εκτός από την απόδοση απεικόνισης, τα τηλέφωνα Google Pixel είναι παρόμοια με το Apple iPhone με τακτικές ενημερώσεις λογισμικού και ενημερώσεις ασφαλείας Android. Σχεδόν κάθε ενημέρωση λογισμικού φέρνει βελτιώσεις, νέες δυνατότητες και βελτιώσεις απόδοσης. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα τηλέφωνα Android, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνό σας Pixel θα υποστηρίζεται για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Η Google ακολουθεί επίσης τα βήματα της Apple για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος συνδεδεμένων προϊόντων. Με φανταστικά Chromebook, νέα ρολόγια και την κυκλοφορία των τηλεφώνων της σειράς Pixel 7, η Google προσφέρει συναρπαστικές εναλλακτικές λύσεις για την Apple και τη Samsung.

Με κορυφαίες δυνατότητες κάμερας, μπαταρίες μεγάλης διάρκειας και κομψό επανασχεδιασμό, δείτε γιατί μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα Pixel είναι αξιόλογες επιλογές. Επιπλέον, διευρύνετε την αναζήτησή σας ανατρέχοντας στη σελίδα μας στο καλύτερο τηλέφωνο Android όπου συγκεντρώνουμε εκτενή έρευνα.

Google Pixel 7 Pro

Το Pixel 7 Pro διαθέτει φρέσκο ​​σχεδιασμό με μερικές εξαιρετικές βελτιώσεις στην κάμερα. Νέα είναι η μεταλλική ράβδος κάμερας, ενώ σε προηγούμενα μοντέλα, η μπάρα κάμερας σταματούσε στην άκρη του τηλεφώνου. Η περαιτέρω διαφοροποίηση του 7 Pro είναι η επιπλέον διακοπή για την τρίτη κάμερα του τηλεφώνου.

Μιλώντας για την κάμερα η Google αναβάθμισε το παιχνίδι της. Το νέο ζουμ 30x Super Res σας επιτρέπει να τραβάτε ζωντανές λεπτομέρειες από απόσταση. Θα απολαύσετε επίσης την εξαιρετική προσοχή σε μικρότερες λεπτομέρειες χάρη στο Macro Focus – που βρίσκεται μόνο στο Pixel 7 Pro. Και, για τους επίδοξους δημιουργούς ταινιών, το Cinematic Blur σάς επιτρέπει να εστιάσετε στο προσκήνιο ή τα αντικείμενα του παρασκηνίου ενώ θολώνετε τα υπόλοιπα για να μεγιστοποιήσετε τον αντίκτυπο.

Συνδέοντας όλα μαζί είναι ο κομψός σχεδιασμός, φτιαγμένος με ανακυκλωμένα υλικά. Οι δημοσιογράφοι σημειώνουν πόσο εκπληκτικά ελαφρύ είναι το τηλέφωνο. Συνολικά, αυτό το τηλέφωνο είναι μια απόλυτη δύναμη με εκλεπτυσμένο στυλ και βελτιώσεις κάμερας.

Google Pixel 6

Στο παρελθόν, η Google πρόσφερε δύο παραλλαγές με τη μία να είναι σημαντικά μικρότερη από την άλλη. Φέτος, η διαφορά μεγέθους είναι μικρή, αλλά υπάρχουν ορισμένες διαφορές που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το Pixel 6 δεν έχει την τρίτη τηλεφακό κάμερα στο πίσω μέρος, έχει επίπεδη οθόνη και όχι κυρτή (αυτό είναι ένα πλεονέκτημα IMHO), έχει λιγότερη RAM και έχει μπαταρία μικρότερης χωρητικότητας. Ωστόσο, ξεκινά επίσης με τιμή 300 ευρώ λιγότερο από το Pixel 6 Pro.

Η απόδοση της κάμερας ήταν πάντα ένας πυλώνας της εμπειρίας Pixel και η Google προσφέρει για άλλη μια φορά με το Pixel 6 και τη μοναδική και ξεχωριστή γραμμή κάμερας που βρίσκεται περήφανα κοντά στο επάνω μέρος του πίσω μέρους του τηλεφώνου. Υπάρχει άφθονη μνήμη RAM για τη γρήγορη λειτουργία του Pixel 6, ενώ το πιο πρόσφατο λογισμικό Android είναι βελτιστοποιημένο για την εμπειρία του τηλεφώνου Pixel.

Υπάρχουν μερικές μοναδικές εμπειρίες Google που περιέχονται στο Pixel 6 που δεν βρίσκονται σε smartphone Android από τη Samsung, την OnePlus, την TCL και άλλες. Αυτά περιλαμβάνουν το εργαλείο Magic Eraser που σας βοηθά να αφαιρέσετε γρήγορα ανεπιθύμητα θέματα από τις φωτογραφίες σας, τις λειτουργίες κλήσης του Βοηθού Google και τις βασικές επιλογές προσαρμογής Material You.

Google Pixel 5a με 5G

Το Pixel 5a με 5G μπορεί να φαίνεται ότι είναι ένα μάλλον βαρετό τηλέφωνο με ανεπιτήδευτο σχεδιασμό που θυμίζει το Pixel 4a, αλλά προσφέρει πολλή ισχύ σε ένα πακέτο με τιμή λίγο κάτω από 450 ευρώ. Υπάρχουν επίσης συχνά πωλήσεις στο τηλέφωνο, μειώνοντας το σε λιγότερο από 400 ευρώ.

Έρχεται σε ένα χρώμα, αλλά το μαύρο μοιάζει με πολύ σκούρο πράσινο στις περισσότερες συνθήκες φωτισμού και σε μία διαμόρφωση RAM/αποθήκευσης. Αν και οι προδιαγραφές δεν είναι τόσο υψηλών προδιαγραφών όσο ένα ναυαρχικό τηλέφωνο με διπλάσια τιμή, η δύναμη του Pixel 5a με 5G βρίσκεται στην εμπειρία λογισμικού της Google. Τροφοδοτείται από την πιο πρόσφατη έκδοση του Android και συνεχίζει να λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις μαζί με τα κορυφαία τηλέφωνα Pixel της Google.

Η απόδοση και τα αποτελέσματα της κάμερας συνεχίζουν επίσης να αποτελούν βασικό στοιχείο των τηλεφώνων Pixel εδώ με εξαιρετικά αποτελέσματα. Δεδομένου του επεξεργαστή μεσαίου επιπέδου και της οθόνης χαμηλότερης ανάλυσης, το τηλέφωνο διαρκεί επίσης πολύ χρόνο με την μπαταρία υψηλής χωρητικότητας, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μία ή δύο ημέρες στις περισσότερες περιπτώσεις.

Google Pixel 7

Το Pixel 7 κάνει πολλά πράγματα καλά. Έχει κυριολεκτικά διάρκεια μπαταρίας για μέρες. Χρησιμοποιήστε την Extreme Battery Saver για να έχετε έως και 72 ώρες χρήσης με πλήρη φόρτιση. Και η προσαρμοζόμενη μπαταρία του διαρκεί πάνω από 24 ώρες, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τις άφθονες λειτουργίες του τηλεφώνου.

Επιπλέον, αν είστε μανιώδης φωτογράφος ή βιντεογράφος, οι νέες δυνατότητες της κάμερας είναι φανταστικές. Η μπροστινή κάμερα διαθέτει υπερευρεία όψη 92,8°, δίνοντάς σας χώρο για να μεταφέρετε περισσότερα άτομα ή σκηνικά στη λήψη σας. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αγγίξετε τις φωτογραφίες, το Pixel 7 διαθέτει Photo Unblur και Magic Eraser για την ευκρίνεια των εικόνων και την απομάκρυνση των περισπασμών.

Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης Cinematic Blur, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε τα θέματα που θέλετε, ενώ θολώνετε τα υπόλοιπα για ένα εντυπωσιακό αντίκτυπο που τα ψάρια αγκιστρώνουν τα μάτια.

Μιλώντας για οπτικά ελκυστικό, ο κομψός επανασχεδιασμός του τηλεφώνου ενισχύει την ελκυστικότητα και την αντοχή του. Η Google κατασκεύασε το τηλέφωνο από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, δίνοντάς του ανθεκτικό, αλλά ελαφρύ κράτημα. Τελικά, αυτό το τηλέφωνο δείχνει ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μερικές χούφτες Benjamin για να λάβετε κορυφαίες λειτουργίες.

Δείτε περισσότερα για θήκες κινητών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *