gnostoi-mythi-peri-ydravlikon-Αποφράξεις-Αντωνίου

Όπως ακριβώς συμβαίνει με οτιδήποτε στη ζωή, υπάρχουν μύθοι που διαδίδονται σχετικά με την επισκευή υδραυλικών και τα υδραυλικά προβλήματα σύμφωνα με την Αποφράξεις Αντωνίου. Όπου κι αν ζείτε, υπάρχουν κοινοί μύθοι και παρεξηγήσεις όσον αφορά την επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων. Θα μοιραστώ με τους πιο συνηθισμένους μύθους σχετικά με τα υδραυλικά.

Οτιδήποτε μπορεί να μπει στον σκουπιδοφάγο

Παρόλο που αυτό ισχύει ως επί το πλείστον, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν προορίζονται ναβρεθούν στους σωλήνες. Τα τρόφιμα που περιέχουν λίπος (όπως το τυρί ή το κρέας) μπορεί να φράξουν τους σωλήνες και να αφήσουν πίσω τους βουλώματα που είναι δύσκολο να ξεφορτωθούν, τα οποία θα προκαλούσαν μια πολύ δύσκολη επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Τρόφιμα που έχουν μακριά κορδόνια όπως σέλινο, φλούδες πατάτας, φλούδες καρότου, μπορούν να τυλιχτούν γύρω από τις λεπίδες ενός σκουπιδιού και να το κλειδώσουν. Είναι επίσης κακή ιδέα να βάζετε τα κατακάθια καφέ, τα κελύφη των αβγών, οποιοδήποτε προϊόν ψωμιού, τα κόκαλα και άλλα εύθραυστα αντικείμενα ή αντικείμενα που απορροφούν νερό σε μια απόρριψη σκουπιδιών.Ανεξάρτητα από το που ζείτε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά το τι βάζετε κάτω από τη διάθεση των σκουπιδιών σας.

Τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης δεν βλάπτουν τους σωλήνες

Στην πραγματικότητα, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης όχι μόνο τρώνε ένα φράγμα, αλλά μπορούν επίσης να χαλάσουν και τους σωλήνες. Πιστεύεται ότι αυτά τα καθαριστικά δεν βλάπτουν τους σωλήνες. Ωστόσο, με τον καιρό θα καταστρέψουν σωλήνες. Μια καλή σπιτική θεραπεία για τα τσόκαρα είναι ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας και ξιδιού.

Τα αλεσμένα λεμόνια θα φρεσκάρουν τον νεροχύτη

Η αλήθεια για τα λεμόνια και τα σκουπίδια είναι ότι τα λεμόνια διαβρώνουν τη μεταλλική επιφάνεια ενός σκουπιδιού. Μια καλύτερη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από παγάκια και αλάτι για να απαλλαγείτε από τις άσχημες οσμές που αναδύονται από μια απόρριψη σκουπιδιών. Αυτό θα σας γλιτώσει από μια δαπανηρή και χρονοβόρα επισκευή. Τα παγάκια αφαιρούν κομμάτια φαγητού και τα διατηρούν ωραία και καθαρά. Το αλάτι, όταν προστίθεται στα παγάκια βελτιώνει τη δύναμη καθαρισμού των παγοκύβων.

Τα πάντα μπορούν να καταλήξουν στους σωλήνες

Υπάρχουν πολλά αντικείμενα που δηλώνουν ότι μπορούν να ξεπλυθούν με ασφάλεια στην τουαλέτα. Αυτό είναι τεχνικά αληθές, αλλά όσοι επισκευάζουν υδραυλικά για να ζήσουν συνιστούν ανεπιφύλακτα ότι αυτά τα αποκαλούμενα αντικείμενα που μπορούν να ξεπλυθούν δεν πρέπει να ξεπλένονται στην τουαλέτα.

Όταν ένα μαντηλάκι που μπορεί να ξεπλυθεί ξεπλυθεί στην τουαλέτα, μπορεί να δημιουργήσουν ένα λίπος στα αποχετευτικά συστήματα. Τα απορρίμματα γάτας δεν πρέπει επίσης να ξεπλένονται λόγω του γεγονότος ότι περιέχουν τοξόπλασμα, το οποίο μπορεί να μεταδώσει μια πολύ μεταδοτική λοίμωξη. Οι χαρτοπετσέτες, τα ταμπόν, οι σερβιέτες ή τα έντομα δεν πρέπει ποτέ να ξεπλένονται στην τουαλέτα. Γενικά, αν ένα αντικείμενο λέει ότι μπορεί να ξεπλυθεί, συνήθως δεν είναι.

Ένας θερμοσίφωνας δεν θα εκραγεί ποτέ

Δυστυχώς, αυτό δεν είναι αλήθεια. Παρόλο που η πλειονότητα των υπερσύγχρονων θερμοσιφώνων διαθέτει βαλβίδα ασφαλείας πίεσης, μπορεί να σημειωθεί έκρηξη σε επικίνδυνα επίπεδα. Οι υδραυλικοί και τα άτομα που τους βοηθούν να πραγματοποιήσουν επισκευές υδραυλικών εγκαταστάσεων συμβουλεύουν ότι μια θερμάστρα πρέπει να ξεπλένεται μια φορά το χρόνο και να ελέγχετε τους σωλήνες και τις βαλβίδες κάθε λίγους μήνες για να αποτρέψετε τυχόν καταστάσεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή σας και εκείνων που ζουν μαζί σας.

Το βραστό νερό καθαρίζει το λίπος από τους σωλήνες

Παρόλο που το ζεστό νερό απομακρύνει τα λίπη που είναι δροσερά και ημιστερεά, γιατί να μην μπορεί να καθαρίσει και τους σωλήνες; Δυστυχώς, το βραστό νερό θα σκληρύνει το λίπος στην αποχέτευση αντί να το απομακρύνει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε να ρίξετε γράσο στην αποχέτευση αρχικά, κάτι που μπορεί να αποτρέψει πολλά προβλήματα και μια πιθανή δαπανηρή επισκευή.

Όταν το λίπος κατεβαίνει στην αποχέτευση, μπορεί να εμποδίσει την σωστή αποστράγγιση και μπορεί επίσης να προκαλέσει υπερχείλιση. Εάν χρειαστεί, καλέστε έναν υδραυλικό να κάνει μια επαγγελματική επισκευή υδραυλικών και θα έρθει στο σπίτι σας και θα καθαρίσει το εσωτερικό των σωλήνων σας.

Η χρήση πλυντηρίου πιάτων είναι σπατάλη νερού

Το ακριβώς αντίθετο είναι στην πραγματικότητα η αλήθεια. Λόγω της μεθόδου που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι για να πλένουν τα πιάτα τους στο χέρι, η χρήση πλυντηρίου πιάτων για το πλύσιμο των πιάτων βοηθά στην εξοικονόμηση πολύ νερού. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο όταν αγοράζεται ένα ενεργειακά αποδοτικό πλυντήριο πιάτων.

Οι άνθρωποι που έχουν πλυντήριο πιάτων δεν πρέπει ποτέ να αισθάνονται άσχημα για τη χρήση τους επειδή εξοικονομούν χρόνο και χρήμα και εμποδίζουν τα τρόφιμα να πάνε στην αποχέτευση που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται σε αποχέτευση, γεγονός που τους γλιτώνει και από μια ακριβή επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Αν στραγγίζει, είναι εντάξει

Αυτή δεν είναι απαραίτητα η αλήθεια. Τα σωματίδια τροφίμων και άλλα αντικείμενα μπορούν να συγκεντρωθούν πιο κάτω στην αποχέτευση. Δεν πρέπει ποτέ να θεωρηθεί ότι μια αποχέτευση λειτουργεί όπως θα έπρεπε να μην κινδυνεύει να βουλώσει. Είναι πολύ καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε φίλτρα νεροχύτη που εμποδίζουν τα αντικείμενα να πάνε στην αποχέτευση που δεν θα έπρεπε ποτέ.

Δεν είναι απαραίτητο να καλέσετε έναν υδραυλικό εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα υδραυλικών εγκαταστάσεων

Όσο το νερό ρέει μέσα από τους σωλήνες και δεν υπάρχουν βουλώματα που μπορείτε να δείτε, μπορεί να σκεφτείτε ότι επειδή το σπίτι σας δεν έχει κάποιο εμφανές πρόβλημα δεν χρειάζεται να καλέσετε υδραυλικό.

Δείτε περισσότερα για την Αποφράξεις Αντωνίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *