Τα έπαιξε όλα για όλα και καρδιοχτύπησε τους πάντες – Newsbeast


Αποφασισμένος να «μονομαχήσει» με τον τραπεζίτη και να κερδίσει ήταν ο Παντελής από τη Φολέγανδρο που βρέθηκε στο πλατό του Deal. Ο νεαρός διατηρεί καφέ-μπαρ στην περιοχή του Παγκρατίου και πήγε στο τηλεπαιχνίδι με έναν ιερό σκοπό, να φτιάξει ένα χώρο ο οποίος θα φιλοξενεί άστεγους.

Με τη σκέψη αυτή στο μυαλό του, ο Παντέλης κατάφερε να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι δυο μεγάλα ποσά και ένα μεσαίο. Συγκεκριμένα κράτησε μέσα τα 750, 20.000 και 60.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης τότε πήρε τηλέφωνο και του πρόσφερε 15.000 ευρώ, όμως ο Παντελής αρνήθηκε και συνέχισε το παιχνίδι καθώς τα 60.000 ήταν ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Η επόμενη απόφαση του Παντελή δεν ήταν η καλύτερη καθώς επέλεξε να ανοίξει το κουτί με το νούμερο 14 και σε αυτό βρισκόντουσαν οι 60.000 ευρώ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τραπεζίτης έριξε την προσφορά του στις 8.000 ευρώ. Ο Παντελής όμως αρνήθηκε και αυτή την προσφορά και καρδιοχτύπησε τους πάντες στο πλατό. Τα δύο ποσά που είχαν μείνει μέσα ήταν τα 750 ευρώ και οι 20.000.

Ευτυχώς όμως, αποδείχθηκε πως η τύχη, στο συγκεκριμένο σημείο, ήταν με το μέρος του Παντελή καθώς το τελευταίο κουτί που άνοιξε είχε μέσα τα 750 ευρώ και όλοι στο πλατό του Deal ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Ετσι, λοιπόν ο Παντελής έφυγε από το Deal με 20.000 ώστε να πραγματοποιήσει το σκοπό του.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο του Deal

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *