Νιώθω ευχαριστημένος για το πώς προβλήθηκα στο παιχνίδι – Newsbeast


«Ήταν μια μεγάλη δοκιμασία για μένα, μου αρέσει να φτάνω σαν όρια μου και μέσα στο παιχνίδι, με τον εγκλεισμό, έφτασα αρκετές φορές στα όρια μου» τόνισε αρχικά ο Γιώργος Λασκαρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open το πρωί της Πέμπτης.

Ο μάγειρας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνολική του εμπειρία από την συμμετοχή του στο MasterChef 4, τους συμπαίκτες του αλλά και στα επαγγελματικά του σχέδια.

«Αρχικά να αναφέρω ότι όλα τα παιδιά στο παιχνίδι ήμασταν έντονοι χαρακτήρες, δεν ήμουν μόνο εγώ. Η αλήθεια είναι ότι το απολαύσαμε πολύ παραπάνω από ότι φάνηκε μέσα στο σπίτι. Δεν το είχα ζήσει για να ξέρω πόσο ριάλιτι μπορεί να είναι, παρόλα αυτά μετά που βγήκα έξω κι είδα τα επεισόδια και τι συνέβαινε, νιώθω ευχαριστημένος για το πώς προβλήθηκα στο παιχνίδι» εξήγησε αρχικά ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Για την σχέση του και τις εκρήξεις που υπήρχαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μαγειρικής με την συμπαίκτρια του Κατερίνα Λένη αλλά και τους Μπέλο-Μπέη, είπε: «Έχω μιλήσει μόνο με τη Μαρία.

Χαίρομαι πάρα πολύ για τα δύο τα παιδιά γιατί έχουν ένα εστιατόριο στην Κηφισιά. Ο Δημήτρης είναι πολύ καλός μάγειρας, το ‘χω πει και στον διαγωνισμό.

Τώρα ο καθένας κρατά ένα χαρακτήρα όταν βγαίνει από το παιχνίδι, είναι πολλές φορές κι η δημοσιότητα που μας κάνει να πούμε παραπάνω πράγματα. Απλά για εμένα αυτό που ήταν δύσκολο, αν μας δει κάποια στιγμή, είναι να μου λείπει η κοπέλα μου, να ζω σε ένα σπίτι έγκλειστος και να ανυπομονώ να τη δω.

Έβλεπα τον Δημήτρη και τη Μαρία να μη σέβονται κάποιες καταστάσεις κι ενώ θα μπορούσαν να πάνε σε κάποιον άλλο χώρο να απομονωθούν, όλη την ώρα ήταν δίπλα σου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ο μάγειρας πρόσθεσε: «Με την Κατερίνα δεν έχω μιλήσει. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα λίγο όταν βγήκα από το παιχνίδι κι είδα τα επεισόδια και πως μιλούσε για εμένα. Είχαμε τσακωθεί δύο φορές στο σπίτι και δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο όπου να έμπλεκε ο ένας στα πόδια του άλλου. Ίσα ίσα μιλούσαμε κιόλας.»

Σε ερωτήσεις που δέχθηκε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο Γιώργος Λασκαρίδης απέφυγε να επιβεβαιώσει ότι θα μαγειρεύει στο Dot ενώ τόνισε ότι αυτήν την περίοδο ετοιμάζει έναν πιλότο για μία τηλεοπτική εκπομπή που θα συνδυάζει μαγειρική και ταξίδια.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *