ΚΑΕ Πανιώνιος: Έβαλε τέλος στα σενάρια για Δράμα και ανακοινώνει παίκτες - Πανιώνιος

Η “κυανέρυθρη” ΚΑΕ διέψευσε όσα υποστήριξε ο Ερασιτέχνης στην χθεσινή του ανακοίνωση, πέρασε στην αντεπίθεση και στο τέλος προανήγγειλε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις για το προπονητικό τιμ και τους (Έλληνες και ξένους) παίκτες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο μεγαλομέτοχος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα ήθελε να τοποθετηθεί περί των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών περί μετακίνησης της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην Δράμα:

Θα ήθελα με αυτήν την επίσημη δήλωση μου, να τελειώσουν άπαξ και δια παντός τα οποιαδήποτε σενάρια δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες περί εμπλοκής μου σε ενδεχόμενη μετακίνηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην Δράμα, ώστε να ξεκινήσει όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται η προετοιμασία της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2019-2020. Ταυτόχρονα, έχω την υποχρέωση να ενημερώσω τον κόσμο του Πανιωνίου για το τι ακριβώς συνέβη τους δύο τελευταίους μήνες στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Όπως πράγματι γράφτηκε, τις τελευταίες ημέρες ήμουν σε διαπραγμάτευση με επιχειρηματία με καταγωγή απο τη Δράμα, περί πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που κατέχω και πράγματι, η διαπραγμάτευση ήταν πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, πως καμία συμμετοχή δεν θα είχα ο ίδιος στην επόμενη ημέρα της ομάδας, είτε αυτή επρόκειτο να είναι στην Νέα Σμύρνη ή στη Δράμα ή οπουδήποτε αλλού.

Σε συνέχεια λοιπόν αυτών των δημοσιευμάτων, ήταν απόλυτα λογικές και αναμενόμενες οι αντιδράσεις που υπήρξαν από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, παλαίμαχους αθλητές του Συλλόγου, επιφανείς Πανιώνιους, αλλά κυρίως από τους φιλάθλους και οπαδούς του Πανιωνίου. Οι αντιδράσεις αυτές, έδειξαν ότι υπάρχει ακόμα σφυγμός στην ομάδα και ότι έστω και την ύστατη στιγμή, μπροστά στο φάσμα της καταστροφής, υπάρχει η πιθανότητα να γίνει μια Πανιώνια συστράτευση για να βοηθήσει το τμήμα του μπάσκετ, που έχει προσφέρει χαρές, τίτλους και δυνατές συγκινήσεις κατά το παρελθόν στον κόσμο του Πανιωνίου.

Γιατί όμως ο Ερασιτέχνης περίμενε αυτήν την ύστατη στιγμή για να δηλώσει παρών για την ομάδα; Μετά το φιάσκο της ΓΣ στις 26 Ιουνίου -ΓΣ που έγινε έπειτα από απαίτηση φιλάθλων και μικρομετόχων της ομάδας και στην οποία δεν παρευρέθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ- συναντηθήκαμε άμεσα (28 Ιουνίου) μαζί με τον GM της ομάδας Χρήστο Χριστοδούλου με αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη και συγκεκριμένα τον κο. Άρη Μισαηλίδη, κο. Τάκη Χρυσοχόου, κο. Παναγιώτη Τιγκιράκη, κο. Κωνσταντίνο Μπελίτση. Αρχικά τους ρώτησα εάν δέχονται να αναλάβουν ΔΩΡΕΑΝ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ απο την χρήση 2018-2019 την διαχείριση των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Αρνήθηκαν κατηγορηματικά, λέγοντας πως δεν μπορεί ο Ερασιτέχνης να αναλάβει το τρέξιμο της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία, κάτι απολύτως λογικό. Ακολούθως τους ενημέρωσα πως έχω δύο (2) επίσημες προτάσεις για εξαγορά των μετοχών που κατέχω από ιδιοκτήτες άλλων ομάδων.

Επειδη προτεραιότητά μου ήταν, είναι και θα είναι, εάν πουλήσω τις μετοχές μου, αυτές να πάνε σε κάποιο μέλος της οικογένειας του Πανιωνίου που να μπορεί να εγγυηθεί την συνέχεια της ομάδας του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη, με καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις από τις σημερινές, τους ζήτησα να μεριμνήσουν οι ίδιοι ωστέ να βρεθεί κάποιος που να πληρεί αυτά τα πολύ συγκεκριμένα κριτήρια και τους έδωσα χρονικό περιθώριο δύο (2) εβδομάδων. Επίσης τους ενημέρωσα προκειμένου να τους διευκολύνω πως θα δεχθώ οικονομικό αντάλλαγμα μικρότερο από το ήδη προσφερόμενο από ιδιοκτήτες άλλων ομάδων, καθώς και πως θα δεχθώ οποιονδήποτε διακανονισμό των πληρωμών. Για να διευκολύνω τον Ερασιτέχνη ακόμα περισσότερο, πρότεινα συγκεκριμένο μέλος της οικογένειας του Πανιωνίου, ο οποίος με είχε προσεγγίσει προκειμένου να διαπραγματευτεί εκ μέρους τρίτων την εξαγορά των μετοχών μου.

Δυστυχώς, έως και σήμερα, δεν έχω λάβει ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ και δεν είχα ΚΑΜΙΑ ΟΧΛΗΣΗ απο τον Ερασιτέχνη. Το τονίζω, καθώς ψευδώς στην τελευταία ανακοίνωση του, έγραψε πως προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί μου, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Ερασιτέχνης, για τους δικούς του λόγους, έχει σταθεί από την αρχή απέναντι από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Είμαστε η μοναδική ΚΑΕ που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις Ακαδημίες της ομάδας. Είμαστε επίσης η μοναδική ΚΑΕ που δεν έχει εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της ομάδας. Ο κατά δήλωση του «θεματοφύλακας της Πανιώνιας Ιδέας», Ερασιτέχνης, δεν έχει καμία απολύτως εικόνα για τα τεκτενόμενα στην ομάδα και αυτό από επιλογή του.

Γιατί όμως οι παλαίμαχοι αθλητές του Συλλόγου και επιφανείς Πανιώνιοι, περίμεναν αυτήν την ύστατη στιγμή για να δηλώσουν παρόντες για την ομάδα; Γιατί δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που (θέλω να πιστεύω) τους έκανε ο Ερασιτέχνης προκειμένου να γίνει μια Πανιώνια συστράτευση για να βοηθήσει το τμήμα του μπάσκετ; Στην ΓΣ. του περασμένου Φεβρουαρίου, ορισμένοι επιφανείς Πανιώνιοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν οικονομικά. Τους ευχαρίστησα, αλλά τους ενημέρωσα πως δεν υπήρχε άμεση ανάγκη για οικονομική στήριξη, αλλά κυρίως για διοικητική στήριξη ώστε η ομάδα να συσπειρωθεί και να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την παραμονή της στην Α1 κατηγορία.

Δυστυχώς, κανένας δεν ήταν διατεθειμένος να στηρίξει επώνυμα την προσπάθεια της ομάδας. Νομίζω, πως πλέον είναι αναγκαίο, αυτοί οι άνθρωποι που με ενημέρωσαν ότι σκοπεύουν να βοηθήσουν για την επόμενη ημέρα είτε παραμείνω εγώ ο μεγαλομέτοχος ή πολύ περισσότερο εαν βρεθεί κάποιος Πανιώνιος διατεθειμένος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο, να βγουν μπροστά και να το κάνουν με κάθε επισημότητα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Για τους φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας, δεν μπορώ να παραπονεθώ, παρά την πολύ χαμηλή προσέλευση του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Είναι οι μόνοι οι οποίοι ανιδιοτελώς και από το υστέρημα τους βοήθησαν την ομάδα. Τα εκατόν πενήντα (150) διαρκείας και ο μέσος όρος των περίπου διακοσίων (200) εισιτηρίων ανά εντός έδρας αγώνα, σίγουρα δεν αναταποκρίνονται στην δυναμική του κόσμου του Πανιωνίου, αλλά ήταν εν μέρει αναμενόμενα συνυπολογίζοντας τις «καφενειακού τύπου» φημολογίες που αναπτύχθηκαν κατά το διάστημα εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου απο την οικογένεια Αλευρογιάννη. Φημολογίες οτι σκοπεύω να διαλύσω αγωνιστικά τον Πανιώνιο καθώς και ότι είμαι «μπροστινός» της οικογένειας Αλευρογιάννη και ποτέ δεν θα ολοκλήρωνα την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ.

Η πρώτη φημολογία καταρρίφθηκε εντός γηπέδου με την τρομερή προσπάθεια που έγινε κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς από διοίκηση, προπονητές και παίκτες και είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην εμπλακεί σε κανένα σενάριο υποβιβασμού τις τελευταίες αγωνιστικές. Η δεύτερη φημολογία καταρρίφθηκε εκτός γηπέδου με την τυπική έγκριση της ΕΕΑ για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση λόγω μη συνεδρίασης της ΕΕΑ, στις 9 Μαΐου. Κλείνοντας , θα ήθελα να ζητήσω επίσημα συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, προκειμένου -εάν είναι διατεθιμένοι- να βρεθεί ο τρόπος να επιστρέψουν στην θέση τους, στο γήπεδο, στο πλευρό της ομάδας.

Στην πολύ δύσκολη αυτή στιγμή, πρέπει ο κόσμος του Πανιωνίου, να στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί. Δεν περισσεύει κανένας. Ο εκάστοτε μεγαλομέτοχος μπορεί να χρηματοδοτήσει και να εξασφαλίσει οικονομική και αγωνιστική ηρεμία στην ομάδα, αλλά η πραγματική δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της.

Υ.Γ.1.: Τις τελευταίες δύο (2) εβδομάδες ο νέος προπονητής σε συνεργασία με τον GM της ομάδας Χρήστο Χριστοδούλου, σχεδιάζουν το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Αύριο θα ανακοινωθεί το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και ακολούθως οι πρώτες συμφωνίες με Αμερικανούς και Έλληνες παίκτες.

Υ.Γ.2.: Όπως έχω ήδη ανακοινώσει και στο παρελθόν, είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε ΣΟΒΑΡΗ πρόταση περιλαμβάνει συνδιοίκηση ή ακόμα και εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας που κατέχω, από κάποιο μέλος της Πανιώνιας οικογένειας, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του Πανιωνίου και των προσδοκιών των φιλάθλων μας“.

Photo credits: Eurokinissi

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *