Η Έλλη Κοκκίνου θα έρθει αντιμέτωπη με τα… πλάσματα της λίμνης – Newsbeast


Έτοιμος για μερικές ακόμα φάρσες είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής θα… «υποδεχθεί» στο Best Friend’s Fear μερικούς ακόμα ανυποψίαστους φίλους που θα έρθουν αντιμέτωποι με κινηματογραφικά στημένες φάρσες όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα!

Την Παρασκευή στις 22.45 στον Ant1, ο Βίκτωρας προσκαλεί τον Jerom Kaluta σε σπίτι φίλου του ο οποίος μετακομίζει στο εξωτερικό, για να διαλέξουν ποια αντικείμενα θέλουν να κρατήσουν. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Jerom είναι ότι το σπίτι ανήκει σε μία ομάδα αδίστακτων μαφιόζων.

Στη συνέχεια η Σοφία έρχεται στο σπίτι για να κάνει babysitting στη μικρή Αναστασία. Η σχέση της με τα παιδιά είναι πολύ καλή.  Ήρθε όμως η ώρα να μάθουμε πώς τα πηγαίνει και με τα φαντάσματα.

Η Έλλη Κοκκίνου θα έρθει αντιμέτωπη με τα… πλάσματα της λίμνης – Newsbeast

Τέλος, η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου έρχεται με την ομάδα της στη λίμνη Μπελέτσι για μία επαγγελματική φωτογράφιση. Τόσο ο φωτογράφος όσο και οι συνεργάτες της, έχουν μάθει καλά το ρόλο τους.  Ο  Δημήτρης, συνεργάτης της εκπομπής, βρίσκεται εκεί για το backstage  video της φωτογράφισης.  Στα πλάσματα της λίμνης, βέβαια, δεν αρέσουν και πολύ οι επισκέψεις…

Η Έλλη Κοκκίνου θα έρθει αντιμέτωπη με τα… πλάσματα της λίμνης – Newsbeast

Ο Σάββας Πούμπουρας παρακολουθεί τα πάντα και περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες  για την εξέλιξη της φάρσας!

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *