Η άγνωστη διαθήκη της και η γυναίκα που ορίζει ως μοναδικό κληρονόμο της… – Newsbeast


Έχουν περάσει σχεδόν δυόμισι χρόνια από τη μέρα που η Νανά Καραγιάννη “έφυγε” από τη ζωή και μόλις πριν λίγες ημέρες ήρθε στο φως η μυστική χειρόγραφη διαθήκη της. Όπως αποκαλύφθηκε, η παρουσιάστρια, η οποία υπέφερε από νευρική ανορεξία και ζούσε μέσα στη φτώχεια, διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό ύψους χιλιάδων ευρώ αλλά και δύο σπίτια.

Από εκείνη τη μέρα, οι πληροφορίες για τη διπλή ζωή της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και όλοι απορούσαν ποιος είναι ο κληρονόμος της. Ο εν λόγω άνθρωπος έμεινε άναυδος όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από συμβολαιογράφο και είχε σχετική ενημέρωση, καθώς γνώριζε, όπως όλοι οι άνθρωποι του κύκλου της, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια της ζωής της και την είχε στηρίξει στις δυσκολίες.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε την κληρονόμο της Νανάς Καραγιάννη, η οποία δεν είναι άλλη από μία στενή φίλη της, ονόματι Αναστασία, ένα από τα λίγα πρόσωπα που της στάθηκε τον τελευταίο καιρό της ζωής της.

Η γυναίκα που ορίζει ως μοναδικό κληρονόμο της η Νανά Καραγιάννη, μίλησε για την γνωριμία της με την παρουσιάστρια, αλλά και την έκπληξή της όταν ενημερώθηκε για την κίνηση της καλής της φίλης.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *