Αυτοί είναι οι Ιεράρχες που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σύμφωνα με τον Μιχαλολιάκο!

Advertisement


ierarxes

Τις στενές σχέσεις Εκκλησίας – Χρυσής Αυγής περιγράφει ο προφυλακισμένος γεν. γραμματέας της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, αποκαλύπτοντας ποιοί ρασοφόροι τον ενίσχυαν οικονομικά, ποιοί τους έστελναν ψηφοφόρους, αλλά και ποιοί ιερείς ήταν κατά τη γνώμη του πολιτικάντηδες…!

Σε ένα από τα δεκάδες βίντεο που κατέσχεσε η Αντιτρομοκρατική στους υπολογιστές του Μιχαλολιάκου και άλλων κατηγορουμένων βουλευτών και τα οποία βρίσκονται πλέον στα χέρια των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου – ο λαλίστατοςπροφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ακούγεται να λέει:

«Έχουμε Μητροπολίτες που αξίζουν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ που δεν καταλαβαίνει τίποτε…[Αποκαλεί τον Άνθιμο, “Μεγάλο πολιτικάντη και σκατιάρη”.] …Αυτός ο σκατιάρης αν δεν ήτανε δεν θα ήταν Αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος, που είναι καθαρός… Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος…. Ο Σπάρτης είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης. Καλός, αλλά επίσης πολιτικάντης, παρά τα πύρινα λόγια του είναι ο Καλαβρύτων. Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρεις είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας όποτε είμαστε…Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους, θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής».

σxόλια αναγνωστών

Σχόλια

Advertisement