Νέο βίντεο από τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο

Advertisement


dolofonia

Oι δύο δράστες διακρίνονται τη στιγμή που κατεβαίνουν από την κλεμμένη μηχανή – Στη συνέχεια ο ένας πυροβολεί και έπειτα φεύγουν τρέχοντας…Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία και νέο ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου Μάνου Καπελώνη και του 27χρονου Γιώργου Φουντούλη, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα.

Πρόκειται για ένα ακόμη βίντεο από το μοιραίο βράδυ της διπλής δολοφονίας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στο νέο οπτικοακουστικό υλικό διακρίνονται οι δύο δράστες τη στιγμή που κατεβαίνουν από την κλεμμένη μηχανή, στη συνέχεια ο ένας πυροβολεί και έπειτα φεύγουν τρέχοντας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected] της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας».

σxόλια αναγνωστών

Σχόλια

Advertisement