Γνωστή ηθοποιός σε δίκτυα αίρεσης! Έλεγε «Όχι» σε φαγητό και νερό!

Advertisement


Pfeiffer

Απίστευτο! Έλεγε «Όχι» σε φαγητό και νερό! Η Michelle Pfeiffer είχε ενταχθεί σε μία αίρεση, σε μία ομάδα breatharians, όπως ονομάζονται οι οπαδοί της λογικής ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει καλύτερα χωρίς φαγητό.

Η ηθοποιός αποκάλυψε την περιπέτειά της και πόσο σε κίνδυνο έθεσε τον εαυτό της, που δεν έτρωγε τίποτε και δεν έπινε. Η Michelle Pfeiffer ξέφυγε χάρη στον πρώτο της σύζυγος, τον σκηνοθέτη Peter Horton, που της έδωσε ένα ρόλο σε μια ταινία για τα μέλη της θρησκευτικής αίρεσης Moonies. Αφού μελέτησε πολύ και ασχολήθηκε με την εν λόγω αίρεση, άλλαξε σκεπτικό.

html

«Τότε κατάλαβα ότι ήμουν σε σέκτα» λέει στο περιοδικό «Stella» της «Telegraph». «Ηταν πολύ χειριστικοί. Δεν ζούσα μαζί τους, αλλά ήμουν πολύ μαζί τους και μου έλεγαν συνέχεια ότι έπρεπε να περνάω πολύ περισσότερο χρόνο εκεί. Έπρεπε δε να πληρώνω όταν πήγαινα εκεί, οπότε οικονομικά με “στέγνωνε”».

html

Και τόνισε πως της είχαν απαγορεύσει το νερό και το φαγητό και της είχαν πει ότι όλα τα απαραίτητα συστατικά για τον οργανισμό της μπορεί να τα παίρνει μόνο από τον ήλιο! Τώρα βέβαια νιώθει θυμό γιατί ήταν τόσο αφελής και πήγε να κάνει τόσο κακό στον εαυτό της.

σxόλια αναγνωστών

Σχόλια

Advertisement