ΣΟΚ! Ρομά άρπαξαν 2,5 μηνών βρέφος από την Μυτιλήνη!!


Advertisement

Από την Ελληνική Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι στις 23 Οκτωβρίου το μεσημέρι, στη Μυτιλήνη, συνελήφθησαν..από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρεις Έλληνες Ρομά, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, ηλικίας 51, 19 & 21 ετών.

Στα πλαίσια των ερευνών που διεξάγονται σε όλη την επικράτεια στους καταυλισμούς των Ρομά μετά τη γνωστή υπόθεση της μικρής Μαρίας βρέθηκε ένα αγοράκι στον καταυλισμό της Βόρειας Παράκαμψης της Μυτιλήνης το οποίο είχε ένα ζευγάρι και το οποίο δεν έμοιαζε για τσιγγανόπουλο.

Από την έρευνα που έγινε το αγοράκι το είχε ένα νέο ζευγάρι – ένας 21χρονος και μία 19χρονη – το οποίο συζεί σύμφωνα με το lesvosnews

Δεν μπόρεσαν ωστόσο να δικαιολογήσουν αν ήταν δικό τους παιδί ή άλλης οικογένειας.

Στη συνέχεια της έρευνας αποκάλυψαν ότι είχαν πάρει το αγοράκι μαζί με τη βοήθεια της μητέρας του νεαρού από ένα ζευγάρι από την Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσαν ότι το πήραν από άλλο ζευγάρι Ρομά επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά.

Οι τρεις Ρομά συνελήφθησαν και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

σxόλια αναγνωστών

Σχόλια

Advertisement

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αυτό είναι το ΦΕΚ με τα προσόντα πρέπει να έχουν δημοτικοί αστυνομικοί για να γίνουν εξωτερικοί φρουροί ή σωφρονιστικοί υπάλληλοι
  • 20 χρόνια κάθειρξη στον Ακη Τσοχατζόπουλο – Από 12 χρόνια σε Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου!
  • Προ και μετά (την χειροπέδη) εποχή…
  • Αυτός ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια και κατέγραφε τους βιασμούς
  • 5 ή 6 χρονών τελικά η Μαρία-Βούλγαρος την παρέδωσε στους Ρομά,ισχυρίστηκε ο “πατέρας” στην απολογία του
  • Καταγγελίες πως έδιωξαν το παιδί του Παναγιώταρου από τον παιδικό σταθμό λόγω «άνωθεν εντολής»