Προωθούνται έργα υποδομής για τη βελτίωση της λειτουργίας των Κοιμητηρίων


Advertisement


Ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα η υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής στο κεντρικό κοιμητήριο του Δήμου Βόλου, στη θέση «Κούκος», καθώς και στα περιφερειακά κοιμητήρια των Δημοτικών Ενοτήτων.

Στο κεντρικό κοιμητήριο τα έργα αφορούν την κατασκευή χωνευτηρίουγια την εναπόθεση οστών, την αποκατάσταση του ηλεκτρικού δικτύου μέσα στον χώρο του κοιμητηρίου και την ασφαλτόστρωση οδών εντός του κοιμητηρίου. Στα περιφερειακά κοιμητήρια θα γίνουν παρεμβάσεις βελτίωσης και συμπλήρωσης των υποδομών, όπως κατασκευή χωνευτηρίων, όπου δεν υπάρχουν, και σηπτικών βόθρων, για την καλύτερη λειτουργία των κοιμητηρίων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στο μεταξύ, από τη Διεύθυνση Κοιμητηρίων απευθύνεται έκκληση στους συγγενείς των ενταφιασμένων στο κοιμητήριο ΚΟΥΚΟΣ από τα έτη 2007, 2008 και 2009, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 24210 95721 και 95720, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία εκταφής  των προσφιλών προσώπων τους. Επισημαίνεται ότι είναι απολύτως αναγκαίο να προχωρήσουν οι εκταφές για την απελευθέρωση χώρου και ότι, στην περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον από τους συγγενείς, η υπηρεσία θα προβεί σε μονομερή εκταφή σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται.

 

σxόλια αναγνωστών

Σχόλια

Advertisement

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κάλεσμα του Δήμου Βόλου προς τους Βολιώτες για συμπαράσταση στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς
  • Προωθούνται έργα υποδομής για τη βελτίωση της λειτουργίας των Κοιμητηρίων
  • Εγκρίθηκε η δημοπράτηση για το έργο ανέγερσης του 5ου νηπιαγωγείου Βόλου στο Καραγάτς
  • Ενημερωτική εκδήλωση για τα προγράμματα Διά Βίου Μάθησης
  • Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Υπηρεσίας Καθαριότητας για αποξήλωση της παράνομης αφισοκόλλησης
  • Οπτικοακουστική αφήγηση για επιλεγμένα σημεία του Βόλου