ΣΟΚ! Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: Δώρισε το ΝΕΦΡΟ του στην αδερφή του και….

Advertisement


Το νοσοκομείο αν και αρχικά παραδέχτηκε το λάθος του στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι τελικά δεν..

 έγινε και τίποτα αφού η κοπέλα είναι καλά και ο αδερφός της ούτως ή άλλως θα έχανε το νεφρό του!
Είναι από τα απίστευτα που απλά όταν συμβαίνουν δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους. Εφηβος δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του με σκοπό να της γίνει μεταμόσχευση και το νοσοκομείο που είχε αναλάβει την επέμβαση το πέταξε… κατά λάθος στα σκουπίδια! Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Τολέδο.
Νοσοκόμα που εργαζόνταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο παραδέχτηκε ότι πέταξε το υπό μεταμόσχευση νεφρό κατά λάθος.
Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο 17χρονος Paul Fudacz αφού υπεβλήθη σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις και ήταν συμβατός δότης αποφάσισε να δωρίσει το νεφρό του στην αδερφή του Sarah.
Ολα πήγαιναν κατ” ευχήν μέχρι τη στιγμή που το νοσοκομείο κατάλαβε ότι το νεφρό έλειπε. Μάλιστα η 24χρονη Sarah είχε υποβληθεί ακόμα και σε νάρκωση. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ξυπνήσουν την κοπέλα και να ενημερώσουν την οικογένεια ότι η επέμβαση θα αναβληθεί εξαιτίας απώλειας του οργάνου.
Τελικά το νοσοκομείο μετά το τραγικό λάθος αναγκάστηκε να βρει νεφρό από άλλο συμβατό δότη και να προχωρήσει στην επέμβαση. Η Sarah που έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια υπεβλήθη λίγες μέρες μετά σε πετυχημένη εγχείρηση.
Η οικογένεια μετά το σοκ μήνυσε το εν λόγω ιατρικό κέντρο για ανευθυνότητα. Το νοσοκομείο αν και αρχικά παραδέχτηκε ότι από αμέλεια «χάθηκε» το νεφρό στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι τελικά δεν έγινε και τίποτα από τη στιγμή που η κοπέλα είναι καλά και ο αδερφός της ούτως ή άλλως θα έχανε το νεφρό του!

σxόλια αναγνωστών

Σχόλια

Advertisement

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • «Σούπα» από τις λίγες
  • Οι οδηγοί της καταστροφής
  • Αυτή η διαφήμιση για την ασφαλή οδήγηση από τη Νέα Ζηλανδία θα σας προκαλέσει ρίγη
  • Μεγάλωσαν και ομόρφυναν
  • Δείτε τι έκανε ο τύπος στον Ισθμό της Κορίνθου [ΒΙΝΤΕΟ]
  • Έφαγε τον πνεύμονα του αντιπάλου στο σκάκι‏