Ο Σουμάχερ χτύπησε σώζοντας ένα κοριτσάκι

Advertisement


soumaxer

Ο Μίχαελ Σουμάχερ νοσηλεύεται για πέμπτη μέρα σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Οι γιατροί δεν παρέχουν παρά μόνο μετρημένη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του και δεν κρίνουν σκόπιμο να εκδίδουν ανακοινωθέντα αν δεν υπάρχουν ουσιαστικές μεταβολές.

Την ίδια ώρα, στην επιφάνεια έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις. Σύμφωνα με την Bild, ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 που την Παρασκευή κλείνει τα 45 του, τραυματίστηκε πέφτοντας σε μια «παγίδα» στην προσπάθειά του να βοηθήσει ένα μικρό παιδί που είχε πτώση.

Συγκεκριμένα, ο «Σούμι» και ο 14χρονος γιος του έκαναν σκι με μία φιλική παρέα στο Μαριμπέλ, όταν η κόρη ενός φίλου του είχε πτώση από μία πλαγιά που κατέβαινε. Ο Σουμάχερ, ως εμπειρότερος σκιέρ της παρέας, έτρεξε να τη βοηθήσει, αλλά βγαίνοντας από την προκαθορισμένη διαδρομή και πιθανώς αγνοώντας (εσκεμμένα ή μη τις σχετικές ενδείξεις του χιονοδρομικού κέντρου) πάτησε σε βαθύ χιόνι και πέφτοντας στην «παγίδα» αυτή χτύπησε με το δεξιό μέρος του κεφαλιού του σε έναν βράχο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

σxόλια αναγνωστών

Σχόλια

Advertisement